Werken bij

SAMEN, SOCIAAL EN GELIJKWAARDIG

Bij Kesselaar & Zn doe je méér dan alleen bouwen. Als gastheer zijnde is een goede omgang met mensen daarom net zo belangrijk. We zijn toegankelijk, vriendelijk en vakbekwaam. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid, ruimte en wordt er verwacht dat je buiten de lijnen durft te kleuren.

Wij hebben de gezamenlijke ambitie om steeds duurzamer en slimmer te bouwen. Dat doen we eerlijk, sociaal en gelijkwaardig. Binnen het team van Kesselaar & Zn krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Wij doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij fluitend naar je werk kan. Ben jij ambitieus en op zoek naar een werkomgeving waar jij jezelf kan zijn? Stuur dan vandaag nog een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl.

CONTACT

Een uitdagende stage bij Kesselaar & Zn

Wij hechten als bedrijf waarde aan de creativiteit, visie en ideeën van onze jonge werknemers en geven hen alle vrijheid om deze te ontplooien. Tijdens je stage bij Kesselaar & Zn maak je kennis met het nieuwe bouwen. Net als in de communicatie naar onze opdrachtgevers zijn wij ook open richting onze werknemers. Wij werken gelijkwaardig met duidelijke afspraken, no-nonsense en loyaliteit.

De combinatie van vaardigheden en ervaringen van onze vaste medewerkers met de nieuwe, frisse blik in de toekomst van de jonge generatie zorgt voor een juiste balans in onze organisatie. Als jij je kunt vinden in onze manier van werken en zie jij het als een uitdaging om jezelf te ontwikkelen bij een innoverend bouwbedrijf, dan zien we je stageverzoek (ongeacht je opleiding) met plezier tegemoet.

CONTACT