1. Website. De website www.kesselaarenzn.nl wordt u aangeboden door Kesselaar & Zn BV. Wij zijn gevestigd te Alkmaar en zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37069052. Op het gebruik van onze website is deze disclaimer van toepassing.

 

2. Fouten op website. Wij hebben zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen van de informatie op deze Website. Wij kunnen echter niet garanderen dat de inhoud van deze informatie in alle opzichten volledig, juist of actueel is. Ook kunnen wij niet garanderen dat de website ononderbroken functioneert. Indien u gebruik maakt van deze website aanvaardt u dat wij niet jegens u aansprakelijk zijn indien u schade lijdt doordat de inhoud die wij aanbieden op de website niet volledig, juist of actueel is of doordat de website niet ononderbroken functioneert.

 

3. Hyperlinks. Onze website kan mogelijk hyperlinks bevatten naar websites van derden. Deze hyperlinks zijn uitsluitend als service voor de gebruikers van onze website opgenomen. Wij hebben echter geen zeggenschap over deze websites van derden, en kunnen daarom niet garanderen dat de informatie op de websites waarnaar deze hyperlinks verwijzen in alle opzichten volledig, juist of actueel is. Voorts kunnen wij daarom ook niet garanderen dat de informatie op de websites waarnaar deze hyperlinks verwijzen op rechtmatige wijze wordt aangeboden. Indien u gebruik maakt van deze website aanvaardt u dat wij niet jegens u aansprakelijk zijn voor schade die u lijdt als gevolg van het gebruik van de websites waarnaar onze hyperlinks verwijzen.

 

4. Intellectueel eigendomsrecht. Op de inhoud van onze website (waaronder teksten, audio, video, foto’s, grafisch materiaal, buttons, software en logo’s) rusten intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan (onderdelen van de) inhoud van onze website te downloaden, op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming of de voorafgaande schriftelijke toestemming van onze licentiegevers. Onder openbaarmaken wordt in dit verband mede begrepen het opnemen van inhoud van onze website in een andere website, door bijvoorbeeld framing of embedding. Tenzij anders aangegeven op onze website, is deze toestemming niet nodig voor het door u bekijken van (onderdelen van de) inhoud van onze website in uw browservenster voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

 

5. Online Communicatie. Berichten die u ons per email (waaronder mede begrepen contactformulieren) stuurt kunnen door derden worden onderschept, misbruikt of gewijzigd. Wij raden u daarom af ons vertrouwelijke informatie per email te versturen. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat wij alle e-mails die u ons stuurt (tijdig) zullen ontvangen. Mocht u alsnog overgaan tot het verzenden aan ons van e-mails, dan aanvaardt u de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van dit communicatiemiddel.

 

6. Wijzigingen. Wij houden ons het recht voor om de op de inhoud van onze website (waaronder mede gegrepen deze disclaimer) aan te vullen of te wijzigen, zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden u dan ook aan om periodiek na te gaan of de inhoud van onze website is gewijzigd.

 防音/撥水/抗菌防臭カーペット 【ブラウン/本間8畳】 ポリエステル100% フリーカット可 日本製
【FINAL SALE】ホーセンブース HOORSENBUHS ID BRACELET ブレスレット HB0582 SS
【あす楽】ふぐ料理フルコース 絵皿・菊盛り 10点Gセット、景品、二次会 景品、目録、ゴルフコンペ、忘年会、新年会
【USA在庫あり】 777493 444-4066C プログレッシブ PROGRESSIVE ショック 硬め 444 04年以降 XL 11.5インチ クローム
【♪♪送料無料】バーチカルブラインド 縦型ブラインド ソラースクリーン生地 ルバーの幅:90mm・127mm 13色 取付簡単 幅221-240cm 高さ201-220cm
http://www.kairosmoorehaven.com
カクダイ 腰掛便器 235-116【カクダイ KAKUDAI 235-116 水道用品 トイレ部品 】
幅110cm ナラ材 ナチュラルテイストの木製机 丸みがあって可愛らしいウッドデスク 北欧テイストの部屋作りにオススメ 学習デスク MASH-STOOL(※チェア別売)
★【便秘体質改善薬】通仙(ツウセン?つうせん)お徳用1000錠5個パック!30%OFF!! 【第(2)類医薬品】【あす楽対応】
ブリック・羽毛布団 (セミダブル)