Over ons

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw. Een open, menselijke en eerlijke samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor vinden we steeds de perfecte balans  tussen wensen en oplossingen.  Niet voor niets zijn we er trots op dat we beloond zijn met de eervolle titel  ‘Slimste bedrijf van Nederland’ .  Dat is terug te vinden in alles wat we doen; bij Kesselaar en Zn  zorgen we ervoor dat we continu vernieuwend bezig zijn en meegroeien met onze opdrachtgever. Ongeacht uw vraag denken wij graag met  U mee!

Onze organisatie bestaat uit zelfsturende teams waarin de medewerkers altijd in beweging zijn met de omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.  De vragen van de toekomst zien wij als onze uitdaging van nu. Plezier en energie krijgen we ook  door ons te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

WIJ zijn uw klankbord

Een hogere klanttevredenheid realiseren we door een stapje harder te lopen en meer toegevoegde waarde te bieden aan opdrachtgevers. Kesselaar & Zn helpt u graag in alle openheid verder om vorm te geven aan uw wensen, maar wij zijn tevens uw klankbord. Of het nu gaat om innovatie, advies of het stellen van vragen. Wij zijn uw gespreks- en bouwpartner waarin zakelijk vertrouwen de basis is. Op deze manier kunnen wij u van begin tot eind in alles ondersteunen.

LEES VERDER

WERKEN BIJ

Bij Kesselaar & Zn staan onze medewerkers centraal. Zij vormen de kern van onze organisatie. Benieuwd naar onze aanpak en omgang met onze mensen?

LEES VERDER

WIJ GELOVEN IN