Bronzen duim voor Guido Kesselaar

Bronzen duim voor Guido Kesselaar

Maandagavond 16 januari vond de uitreiking plaats van de Bronzen Waaier en de Bronzen Duim tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest in Alkmaar. De jaarlijkse prijsuitreiking wordt georganiseerd door Stichting de Waaier, die zich inzet voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Afgelopen maandag kreeg Guido Kesselaar (directeur) uit handen van wethouder Gido Oude Kotte (Heerhugowaard) de Bronzen Duim uitgereikt; dé award voor het meest betrokken talent. En daar zijn wij, als team, trots op!

Stichting de Waaier opent voor ons de deur naar maatschappelijk betrokken ondernemen en brengt ons in contact met verenigingen die hulp nodig hebben. In de drie jaar dat Kesselaar & Zn actief is voor De Waaier, zijn er al ruim twintig grotere en kleinere bouwklussen uitgevoerd voor maatschappelijke organisaties. Daarnaast sloot Guido Kesselaar zich aan bij de ondernemerscommissie van De Waaier voor grote projecten, waarin de haalbaarheid van grote (bouw)klussen wordt beoordeeld.